plaatje_jungleplaatje_junglestyle
De Was.
Keuzes.
Achter glas.
Huisvestingsprobleem?
Groentje...
Terugblik en vooruit...
stormachtige zeeën.
Thuis...
Zomaar tijdens de preek bleef het hangen...
Gedichtjes met een knipoog ;)
Verloren en teruggevonden
Gewaagd vertrouwen...
MalienKolder...n.a.v. Efeziers 6:10-29
Geen gedicht...n.a.v. Psalm 1
Mijn kolderiek orkest
Zorgen Verzorgen...
Vanachter mijn bureau kijk ik naar buiten. Ik heb uitzicht op de tuin die nu nog een ernstige jungle is. Tarzan zou het er helemaal naar zijn zin hebben gehad. Via de ene klimoptak naar de andere, uit zijn kluiten gewassen bamboescheut, om dan vervolgens, tussen de paar kippen door, te springen van de ene naar de andere conifeer, dan wel onbestemde soort boom die, zeker door zijn grote, naam heeft gemaakt. Al is het alleen maar bij de gemeente "De Heuvelrug" om een vergunning aan te moeten vragen om deze gedrochten en de rest van mijn tuin weer toegankelijk te maken.
En toch...het is heerlijk om die tuin in te kijken. Het is onze tuin. Het is ons stukje jungle.
In ieder geval voorlopig mag het nog de status "jungle" hebben. Een ruwe, en hier en daar, toegankelijke boel, waar we lekker onze gang kunnen gaan, om het na verloop van tijd zo kunnen maken zodat we er nog meer van kunnen genieten.
Zo zijn mijn schrijfsels ook een beetje een jungle. Gedachten die er op bepaalde momenten zo maar door mijn hoofd heen spoken. En soms zo maar kriskras door elkaar lopen. Ik hoop dat ik niet de enige ben met soms wat rare gedachten kronkels, de jungle in mijn hoofd, die tijdens het schrijven hopelijk een toegankelijk en mooi plekje wordt.
Lees en denk er gezellig bij mee....