Komt u van uit Utrecht of snelweg (A 27 *afslag: De UITHOF--Zeist aanhouden) Zeist binnen:

U komt binnen op de Utrechtseweg die rijdt u door tot het kruispunt Utrechtseweg/ Scharweijdelaan, daar gaat u linksaf de scharweijdelaan op.
Dan neemt u de 5e rechts (Dwarsweg). De straat uit rijden en dan links de van Reenenweg op en 100 meter verder op de volgende hoek (links) ziet u de Maranathakerk.

Komt u van uit Driebergen(station)of snelweg (A 12 *afslag: Driebergen-Zeist):


U komt binnen op de Driebergseweg, die gaat na de stoplichten over in de 2e dorpsstraat en daarna 1e dorpstraat en gaat vervolgens over in (rechts met de bocht mee) de Utrechtseweg.
Doorrijden tot na de benzinepomp en de 1e weg rechts daarna is de Van Reenenweg. Deze rijdt u door tot de LIDL(supermarkt) Op de hoek staat de Maranathakerk.

Komt u vanuit Amersfoort of snelweg(A 28 *afslag: Zeist):

Bij de Zandbergenlaan (waar u vanaf de A 28 op komt) rechts richting Zeist en bij de stoplichten rechts de boulevard op. Deze rijd u als maar rechtdoor tot de laatste rotonde waarna u rechtsaf de Antonlaan op rijdt. Na ongeveer 300 meter komt u bij stoplichten waar u rechts af de Steynlaan in rijdt. Steynlaan uitrijden en aan het eind van deze weg met de bocht mee naar rechts. Direkt in die bocht zit ook links de Van Reenenweg waar u moet wezen. Door rijden tot de eerste rechts en daarop de hoek staat de Maranathakerk. (naast de LIDL-supermarkt).


Bus diensten gaan als volgt:(onder voorbehoud van wijzigingen).
van uit UTRECHT: BUS 53, uitstappen bij halte steynlaan.
BUS 81, uitstappen bij halt Steniaweg en terug lopen naar de van Reenenweg.
van uit DRIEBERGEN: BUS 56 (gaat tot busstation).
van uit AMERSFOORT: BUS 56 (gaat tot busstation).
Van uit het busstation is het ongeveer 10 minuten lopen naar de kerk. U loopt naar de stoplichten toe en gaat daar rechts de Steynlaan op. Deze loopt u helemaal uit. Als u de steynlaan uitloopt zie u schuin tegenover u een straat: Dat is de Van Reenenweg. Deze straat inlopen tot de 1e rechts, hier op de hoek staat de Maranathakerk (naast de LIDL-supermarkt).
terug naar homepage
homepage