________Vrouwenavonden 2016 - 2017________


Het maakt niet uit welke leeftijd u heeft om een gezellige, toegankelijke en leerzame avond te hebben. Want, hoe verschillend de groep, hoe meer we van elkaar kunnen leren. Niet alleen jong van oud(er), maar ook andersom! Er kunnen nog meer vrouwen bij, dus: grijp je kans!

Voor wat betreft de invulling van de avonden...Het idee is geopperd om aan de hand van persoonlijke getuigenissen en Bijbelgedeelten die erg aanspreken de avonden in te vullen. Maar uiteraard is er ook ruimte voor een ‘eigen’ karakter. Dat kan een soort bijbelstudie zijn of iets creatiefs doen; gesprekken opzetten; en wat iemand nog maar meer kan bedenken.

Deze opzet maakt het voor iedereen makkelijk om een keertje te komen kijken. Elke avond staat volledig op zichzelf, dus je “valt niet zo maar ergens in”. Van harte hopen wij dat dit voor degenen die nog niet eerder een vrouwenavond bezocht hebben, aanleiding zal zijn om dat nu wel (eens) te doen. Alle leeftijden zijn welkom.

De eerstkomende vrouwenavond is op donderdag 13 April a.s. om 19.45 uur in de kerk. We doen ons best om omstreeks 21.30 uur af te sluiten. En zo gaan we iedere 2de donderdag van de maand.
De avonden staan over het algemeen gepland op elke 2e donderdag van de maand.
De volgende Avond is op:
donderdag 13 April
donderdag 11 Mei
donderdag 8 Juni (afsluiting)
We komen samen in de achterzaal van de kerk en beginnen om 19.45 uur.


<-- Hiernaast ziet u een korte impressie van de VROUWENONTMOETINGSDAG 2015 die op 10 Oktober geweest is.
Dit filmpje werkt helaas alleen maar in Internet Explorer dus gebruikt u firefox of Google Crome dan zult u een groot grijs kader zien. Open deze site dan even in Internet Explorer.
(ons excuus voor het ongemak)

Ook zijn we op facebook te vinden onder : Vrije evangelische Gemeente Zeist. U kunt onderstaande link gebruiken om te copy/pasten in uw browser. http://on.fb.me/1MN2En4


En zo is het ooit begonnen....
Enige jaren geleden is het plan opgevat om een vrouwengroep te starten die tot doel heeft om buiten het sociale aspekt (elkaar wat beter te leren kennen buiten de kerkmuren om) samen bezig te zijn met Gods woord.

koffiezetapparaat Een aantal vrouwen die eens in de maand bijelkaar komen om, onder het genot van een kopje koffie, praktische invulling te geven aan het bijbelgedeelte of onderwerp waar we op dat moment mee bezig zijn.
Regelmatig vormen deze onderwerpen de ondergrond voor diepgaande gesprekken gerelateerd aan de praktijk waarmee je als gelovige soms mee geconfronteerd wordt en waarin niet altijd zo rechtlijnig en duidelijk en helder een antwoord heeft.
Het is goed om samen met mede gelovigen te kunnen nadenken, te kunnen ondersteunen en elkaar op deze manier tot een hand en voet kunnen zijn. Ook mochten we als vrouwengroep een speciale dag organiseren. Het filmpje hierboven geeft hier een kort verslag van. Leuk om te bekijken want ja!! de plannen voor volgend jaar (2017) zijn al in de maak....volg ons op de website of via facebook voor verder informatie en data...